Praktisch: locatie en tarief

Locatie
Lamboo Mediaton werkt in Leiden, Den Haag, Voorschoten en omstreken. De gesprekken vinden plaats op een neutrale locatie bij u in de buurt. In heel Nederland zijn prettige mediationruimtes beschikbaar. Samen bespreken we welke locatie voor alle partijen het meest geschikt is. De kosten zijn bij het tarief inbegrepen.

Tarief
Ik werk met een uurtarief voor particulieren en een uurtarief voor bedrijven en organisaties. Dit uurtarief heeft betrekking op voorbereidingstijd, gespreksduur en verslaglegging. Alle overige kosten zoals reistijd, reiskosten en locatiehuur zijn opgenomen in dit tarief. Uitzonderingen hierop worden vooraf besproken.

Het uurtarief voor particulieren is  € 130,- excl. BTW, € 157,30 inclusief  BTW.
Het uurtarief voor bedrijven en organisaties is € 180,- excl. BTW, € 217,80 inclusief  BTW.

Rechtsbijstand
Als uw inkomen laag is, kunt u in aanmerking komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand. Lamboo Mediation is aangemerkt als High Trust mediator. Daardoor wordt mijn aanvraag voor rechtsbijstand snel behandeld en weet u snel op welke kosten u moet rekenen.

Het kennismakingsgesprek is gratis
Bij Lamboo Mediation starten we met een vrijblijvende kennismaking van een half uur. In dat gesprek kan ik het mediationproces verduidelijken en eventuele vragen beantwoorden. Ook kunnen we met elkaar vaststellen of er een klik is. Want onderling vertrouwen is noodzakelijk bij mediation, waarin persoonlijke zaken aan de orde komen.

Lees hier hoe u zelf geld kunt beparen.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.